MENINGKATKAN KEUPAYAAN OTAK KIRI DAN KANAN UNTUK KEJAYAAN

brilliante

Untuk mahir dan menguasai mata pelajaran, seseorang perlu menguasai fungsi otak kanan dan otak kiri. Ini kerana pelajaran Sejarah, Bahasa dan yang memerlukan ingatan dan intuisi memerlukan fungsi otak kanan. Sebaliknya subjek seperti Matematik, Statistik dan pengiraan memerlukan fungsi otak kiri. Pek Kembar BRILLIANTE, disediakan bagi MENGATASI CABARAN GLOBALISASI,  TINGKATKAN MEMORI ATASI KELEMAHAN MINDA, ATASI MASALAH LEMAH INGATAN, KEMALASAN, TIADA SEMANGAT DAN PELUPA. JADILAH INSAN CEMERLANG, BERDAYA MAJU, BERKEYAKINAN DAN BERILMU. BRILLIANTE IALAH PRODUK NUTRISI YANG DIRUMUS OLEH PAKAR UNTUK INGATAN DAN KECERGASAN. LAHIRKAN INDIVIDU CEMERLANG, DUNIA AKHIRAT. KUATKAN MEMORI, ATASI KEBEBALAN, ATASI KEMALASAN, TIADA SEMANGAT DAN RENDAH DIRI. BAGI PEK BARU INI DITAMBAH FUNGSI OTAK KIRI IAITU UNTUK PENGIRAAN, MATEMATIK DAN SEBAGAINYA. JADILAH INSAN CEMERLANG DAN BERDAYA MAJU.

Mengandungi choline dan lecithin yang diperlukan otak. Ia dicadangkan bagi setiap pelajar dan orang dewasa bagi mengatasi cabaran globalisasi.

BRILLIANTE dan Pro_DG ialah kombinasi produk makanan tambahan yang mengandungi zat zat makanan yang diperlukan bagi menjalankan fungsi otak kiri dan otak kanan। (untuk kanak kanak dan dewasa.) Ia mengandungi cholin dan lesitin untuk meningkatkan daya ingatan dan IQ. Brilliante meningkatkan keupayaan belajar, kecerdasan mental dan tumpuan fikiran semasa belajar. Ia mengelak minda kita daripada penat dan mengantuk, juga untuk menenangkan fikiran yang sering penat dan lesu.

HARGA RM33. Sekotak (2 botol)

Maybank Zahidan 158284004265

UNTUK MENJADI AGEN SILA HUBUNGI 019-5649016
LAYARI: http://www.herbspharmacy.blogspot.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s